MOBILNI KLIMA UREĐAJI

Ukoliko nemate mogućnost korišćenja zidnog klima uređaja, idealna opcija za Vas su naši MOBILNI KLIMA UREĐAJI za hlađenje i grejanje. Zahvaljujući zaštiti IP24 i dodatnoj opremi AK-15P korišćenje ovih uređaja moguće je i izvan klimatizovanog prostora. Ostavite buku izvan prostorije.

MOBILNI ODVLAŽIVAČI

Odvlaživači vazduha SINCLAIR namenjeni su snižavanju suvišne vlage u prostorijama i održavanju potrebnog procenta vlage vazduha u prostoriji. Mogu se koristiti u stambenim prostorijama, skladištima, garderobama, kupatilima i slično. Takođe pomažu prilikom sušenja zidova i podruma nakon poplava ili curenja vode.

PREČIŠĆIVAČI VAZDUHA

Čuvajte zdravlje svoje porodice. S našim prečišćivačem vazduha marke SINCLAIR smanjujete mogućnost oboljenja od gripa ili drugih oboljenja koja se prenose vazduhom. Zahvaljujući delotvornom sistemu HEPA filtera možete da snizite broj alergena u vazduhu i da poboljšate životne uslove alergičnim osobama.

PROZORSKI KLIMA UREĐAJI

Prozorski klima uređaj predstavlja jednostavno rešenje za hlađenje prostora gde nije moguće ugraditi spoljašnju jedinicu. Nema cevi za povezivanje. Prednji deo klima uređaja usmeren je u sobu a zadnji deo iz sobe. Prozorska klima se montira na unapred pripremljen okvir ili otvor u zidu.

KROVNI KLIMA UREĐAJI

Komforni krovni klima uređaji za karavan vozila ili stambena vozila. Namenjeni za grejanje odnosno hlađenje vozila dužine do 10 metara uz minimalnu potrošnju energije, s minimalnom strujom pokretanja. Napajanje preko mreže 220-240V. Jedinicom može da se upravlja preko Wi-Fi signala, daljinskog upravljača ili ručno.

BRODSKI KLIMA UREĐAJI

Klima uređaji serije BOAT odlikuju se kompaktnom izradom koja omogućava uštedu prostora za ugradnju, kao i visokom efikasnošću u odnosu na jedinice sa vazdušnim hlađenjem. Jedinice BOAT su dostupne sa širokim rasponom snage, s mogućnošću frekvencije napona napajanja 50 Hz ili 60 Hz. Jedinice se odlikuju visokim kvalitetom izrade, kvalitetom izolacionih materijala i premazima za zaštitu od korozije kojigarantuju dug životni vek klima uređaja. Standardni sastavni deo isporuke je zidni i daljinski upravljač.

Digitron ist d.o.o.

Mala pruga 12a
11080 Beograd
Srbija

Kontakt

+381 11 6140 300
showroom@digitron-ist.co.rs

Radno vreme

Pon-Pet: 8 - 16:00h