Najpovoljniji asortiman svetskih brendova SHARP, BROTHER i SINCLAIR

nabavite kod nas iz prve ruke!!!
Kontakt
01

Misija

Digitron ist doo, kao strateški partner SHARP-Japan za region zapadnog Balkana, bavi se proizvodnjom, inženjeringom, servisiranjem i prodajom elektronskih uređaja i aparata. Pored toga, Digitron ist se bavi proizvodnjom i prodajom ading rolni i ostale papirne galanterije. Digitron ist ima razvijenu mrežu od 79 prodajno-servisna centra u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.
Stalnim unapređenjem poslovanja, kvalitetom proizvoda i usluga usmeren je na stvaranje veće vrednosti za sopstveni održivi razvoj i svoje korisnike: vlasnika, kupce, zaposlene, poslovne partnere i društvenu zajednicu.
02

Vizija

Digitron ist doo, kao moderna kompanija će održati lidersku poziciju u oblasti fiskalnih uređaja, birotehničke opreme, sistema za klimatizaciju i usluga potrebnih kupcima u Srbiji i biti među vodećim kompanijama za birotehničku opremu i sisteme za klimatizaciju u zemaljama u neposrednom okruženju prepoznatljiv po:
– kvalitetu proizvoda i usluga,
– izuzetnim odnosima sa poslovnim partnerima,
– ispunjavanju očekivanja i zaštiti interesa: vlasnika, kupaca, zaposlenih i društvene zajednice.
03

Osnovni ciljevi

– Obezbediti našim kupcima sigurne i pravovremene isporuke kvalitetnih proizvoda sa konkurentnim cenama
– Održati primernu sigurnost i zaštitu osoblja, imovine i objekata naše kompanije, naših kupaca i zaštitu životne sredine u obavljanju naše delatnosti
– Obezbediti visok kvalitet usluga kupcima.

O nama

Digitron ist doo, kao strateški partner SHARP-Japan, Brother i Sinclair UK za region zapadnog Balkana, bavi se proizvodnjom, inženjeringom, servisiranjem i prodajom elektronskih uređaja i klima sistema. Pored toga Digitron ist se bavi proizvodnjom i prodajom ading rolni i ostale papirne galanterije. Digitron ist ima razvijenu mrežu od 79 prodajno-servisna centra u Srbiji i Crnoj Gori.

Partneri

Kompanija Digitron ist doo, kao generalni distributer svetski priznatih brendova SHARP, BROTHER i SINCLAIR, ima veliku mrežu poslovnih partnera u regionu (spisak naših partnera možete videti OVDE).

Bavite se prodajom? Želite da unapredite i obogatite Vaš biznis kvalitetnom ponudom ovih  brendova? Javite se i zatražite sastanak sa našim menadžmentom! Biće nam drago da proširimo našu veliku porodicu baš sa VAMA!
+381 11 6140-300

Posvećenost

Tokom 30 godina uspešnog poslovanja, uspostavili smo odličnu saradnju sa velikim brojem pravnih subjekata, kompanija, organizacija, institucija i državnih ustanova pružajući pri tome vrhunski kvalitet usluge kao i potpunu posvećenost klijentu.

Izgradili smo reputaciju kroz profesionalan pristup, a zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

 

Digitron ist u brojevima

prodajno-servisnih centara

proizvoda zasada... broj se stalno povećava...

godina iskustva

svetska brenda

SHARP je inovator jedinstvenih proizvoda i rešenja koja pomažu društvu i biznisu više od 100 godina. U ponudi imamo multifunkcionalne printere, solarne panele, profesionalne LCD monitore, interaktivne monitore, video-wall monitore…
BROTHER GROUP iz Nagoje (Japan) je velika multinacionalna kompanija sa predstavništvima po celom svetu.

BROTHER-ov moto je “NA VAŠOJ STRANI” (AT YOUR SIDE) – što se ogleda u svim segmentima biznisa, a znači stavljanje kupca na prvo mesto, uvek i svuda. Konstantno pružajući superiorne vrednosti i kvalitet, BROTHER GROUP izgrađuje snažan, dugotrajan odnos sa svim svojim partnerima i klijentima. BROTHER nudi poslovna rešenja dizajnirana da se savršeno uklope u mala i srednja poslovna okruženja, kao i u kućne kancelarije. Ovi proizvodi su laki za korišćenje, i doprinose povećanju poslovne efikasnosti.

SINCLAIR CORPORATION LTD. se fokusirao na klima uređaje, toplotne pumpe i LED rasvetu. Od samog početka marka SINCLAIR postavila je za svoj cilj, unošenje kvaliteta i udobnosti u živote stanovnika naše plave planete, kao i zaštitu okoline. Zahvaljujući velikoj pažnji posvećenoj istraživanju, razvoju, proizvodnji i testiranju proizvoda, SINCLAIR je dostigao visok nivo kvaliteta i pouzdanosti. Prodajna podrška i podrška nakon prodaje naš je prioritet.

Do sada marku SINCLAIR predstavljaju tri proizvodne grupe: od 1999. sistemi za klimatizaciju, od 2011. toplotne pumpe vazduh-voda i LED rasveta.

Poslovni partneri SINCLAIR-a zastupljeni su u 25 zemalja…

Digitron ist d.o.o.

Mala pruga 12a
11080 Beograd
Srbija

Kontakt

+381 11 6140 300
showroom@digitron-ist.co.rs

Radno vreme

Pon-Pet: 8 - 16:00h