Naši elegantni, lagani, mobilni štampači izrađeni su za rad u pokretu. Gde god bili možete se osloniti na štampače Brother koji nude izuzetan kvalitet štampe.

Mikro štampači

Mobilna tehnologija štampe je jedan od najznačajnijih napredaka u poslednjih nekoliko godina. Koriste je brojne kompanije koje žele da optimizuju radne procese i smanje troškove. Svojom kompaktnom veličinom i fleksibilnošću interfejsa za PC, PDA i BlackBerry uređaje naši mikro štampači su savršen izbor. Uz papir koji se ne savija osiguravaju kvalitet štampe bilo gde, bilo kada. Kako biste štampali što jednostavnije, drajveri za Windows će automatski prilagoditi standardne dokumente veličine A4 veličini A6.

BROTHER MW-145BT

BROTHER MW-260A

Mobilni štampači nalepnica

Naši mobilni štampači nalepnica su manji i lakši nego ikad ranije. Pružaju savršen lični uređaj za mobilne radnike kojima je potrebno rešenje za štampu od 2 ”ili 3” – od hitnih službi i prodaje na terenu do vozača isporuke, inženjera i saobraćajnih redara. Takođe su brzi, štedeći svima dragoceno vreme i novac.

Njihova tehnologija termičkog štampanja znači da korisnici ne moraju da brinu zbog mastila ili tonera, dok IP54 sertifikacija – najteži testovi protiv prašine i vode – znači da ste sigurni u njihovuu kontinuiranu pouzdanost bez obzira na uslove. Plus ZPL kompatibilnost takođe omogućava postojećim aplikacijama za štampače nalepnica / računa da rade sa RJ uređajem.

BROTHER RJ-4040

Digitron ist d.o.o.

Mala pruga 12a
11080 Beograd
Srbija

Kontakt

+381 11 6140 300
showroom@digitron-ist.co.rs

Radno vreme

Pon-Pet: 8 - 16:00h