Informacija je dobra samo onoliko koliko je dobar medijum kroz koji se ona isporučuje. U današnje vreme pogotovo pokazalo se da je to istina, a posebno u odnosu na javno pokazivanje. Nije bitno da li je to oglasna tabla na aerodromu ili železničkoj stanici, digitalna prijava na prodajnom mestu ili profesionalni reklamni TV panel: ako želite da vaša poruka ima željeni efekat, ona mora da bude isporučena tačno i na upadljiv način.

Kao jedan od najinovativnijih razvijača informacionih sistema i proizvođača LCD tehnologija, SHARP je uložio značajne količine praktičnog znanja u planiranju i sprovođenju novih linija profesionalnih LCD monitora. Rezultat je sjajna slika, dobijena zahvaljujući modernoj tehnologiji slike, impresivna operativna efikasnost i ekonomičnost.

Možete oživeti sadržaj pomoću našeg displeja sa rezolucijom od 8K i jasno videti fine detalje sa našim ekranima sa 4K rezolucijom ultra visoke definicije (UHD). Čak i naši standardni ekrani visoke definicije (HD) pomoći će vašem preduzeću da lako komunicira i kolegama da efikasno sarađuju.

Imamo rešenje koje odgovara svakoj aplikaciji, uključujući maloprodajne objekte, dizajnerske studije, javne prostore, transportna čvorišta, poslovne zgrade, sale za sastanke i još mnogo toga!

Pogledajte profesionalne SHARP LCD monitore koje imamo u ponudi:

Digitron ist d.o.o.

Mala pruga 12a
11080 Beograd
Srbija

Kontakt

+381 11 6140 300
showroom@digitron-ist.co.rs

Radno vreme

Pon-Pet: 8 - 16:00h